Înmulţiţi-vă !!!


https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10151293038228739&set=a.10151289529583739.497748.663593738&type=3&theater

Foto: Sorin Onişor

 

Cică nişte minţi luminate din birourile ONU au făcut un studiu privind evoluţia populaţiei la nivel global, studiu care i-a pus pe gânduri pe pupăcioşii lui Felix,chiar şi pe preşedintele frumoşilor daci.
Păi, să analizăm o ţâră mersul natalităţii pe meleagurile dacilor:
-nu ştiu cum a fost înainte de comunism,dar pe vremea roşiilor devenise o datorie să împuiezi, căci ţara trebuia să aibă multe braţe muncitoare şi multe arme să o apere, că aşa era modelul chinezesc…avem ca dovadă şi vestiţii decreţei.
-apoi, pe vremea lui Ilici, a fost o perioadă confuză şi sângeroasă.Am fost obligaţi să închidem fabricile pentru a face loc produselor venite din vest, pentru a face loc investitorilor vestului, că aşa zice capitalismul, nu poţi fi miezul lumii, doar să exporţi, fără să simţi şi gustul produselor din alte locuri ale globului…doar că ,ceea ce noi am închis ,nu poate fi pus pe picior de egalitate cu ce au deschis vesticii pe pământul nostru.
-în  anii ce au urmat domniei săngeroase a lui Ilici, s-a continuat instaurarea capitalismului ,nemilos cu tot ce a produs comunismul.
De ce să îndemni poporul să se înmulţească iraţional, când capitalismul şi evoluţia nu le oferă tuturor şansa unei vieţi decente?
Automatizarea multor domenii de activitate a furat din şansele de a avea un trai decent, dar e normal, ăsta-i progresul…dar de ce dracu baţi lumea la cap să scoată puradei pe bandă rulantă, când tu nu le oferi şanse de supravieţuire, nu le oferi educaţie, nu le oferi sănătate, nu le oferi siguranţă?
Nu-i suficient că aţi trimis atâţia copii ai ţării departe de locurile natale?
Credeţi că eu voi face copii ca să-i trimit pe moşia altora?
Oricât de frumos ar fi pe alte meleaguri, de ce să obligăm românii să plece pentru a ajuta la înfrumuseţarea altor locuri, când noi avem enorm de recuperat !?!
Când ieşi în faţa poporului, tu, preşedinte, pentru a-l îndemna să procreeze ,trebuie să-ţi faci ,înainte de toate,un proces de conştiinţă…asta dacă mai ai o conştiinţă!
Decât mulţi şi săraci,mai bine puţini şi bogaţi…dacă nu bogaţi, măcar veseli, vii!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s